Yleistä kilpailijoille

Kilpailun järjestelyissä noudatetaan Reserviläisurheiluliiton jotossääntöjä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä maanpuolustusjärjestön jäsenyyttä. Jotos alkaa sotilassarjan osalta perjantai-iltana klo 19 ja retkisarjan osalta lauantaiaamuna klo 7.00. Jotos päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Aikataulu ja tarkempi jotosohje laitetaan esille näille jotossivuille.

Jotoksella on kaikille avoin reserviläissarja ja vaativampi sotilassarja. Sotilassarjaan otetaan rajattu määrä partioita ilmoittautumisjärjestyksessä. Partion koko on 3-4 henkilöä, erityissyistä voidaan ottaa 2 tai 5 henkeä, mutta tehtävät on mitoitettu neljälle. Jotos käsittää suunnistusosuuden sekä pakollisia että valinnaisia rastitehtäviä. Rasteilla on tehtäviä, jotka liittyvät reserviläistietoihin ja -taitoihin, ammuntaan, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, luonnontuntemukseen sekä yleistietoihin. Partiot kuljettavat mukanaan kilpailun aikana tarvitsemansa muonan ja varusteet. Varusteluettelo pakollista varusteista on lueteltu näillä sivuilla.

Osallistujat ovat vakuutettuina MPK:n tapaturmavakuutuksella kilpailupaikalla ilmoittautumisen jälkeen. Vakuutus ei korvaa omien henkilökohtaisten tavaroiden rikkoontumista
eikä ole voimassa matkustaessa kilpailupaikalle tai pois sieltä. Suosituksena on oma vakuutus.

Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssijärjestelmän kautta 26.8.2018 mennessä. Tarkemmat ohjeet löydät tältä sivulta. Jokaisen partion jäsenen tulee ilmoittautua erikseen. Partionjohtajille lähetetään ohjeet osallistumismaksusta.

Osalistumismaksu on 95 €/partio 13.8.2018 mennessä ilmoittautuneille ja 190 €/partio jälki-ilmoittautuneille. Jälki-ilmoittautumisia otetaan mikäli tilaa riittää. Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja peseytymismahdollisuus jotoksen maalissa.

 

Powered by JS Network Solutions