Kilpailukutsu

LATAA tästä kilpailukutsu.
 

 

 

         KILPAILUKUTSU         

   
Tapahtuma:

Panssarijotos 2018

Ajankohta ja paikka:

14.–16.9.2018, Hattula, Parolannummi

Kohderyhmät:

Jotos on partioiden välinen kilpailu- ja kuntoliikuntatapahtuma joka sopii erinomaisesti kaikille täysi-ikäisille luonnossa liikkuville, niin kaveri- kuin työpaikkaporukoille.

Kuvaus: Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen syysjotos, Panssarijotos 2018 järjestetään 14.–16.9.2018 Hattulan ja Hämeenlinnan alueella.

Jotoksen päävastuullisina järjestäjinä toimivat Etelä-Hämeen reserviupseeri- ja reserviläispiireistä Hämeenlinnan ja Janakkalan reserviupseerit sekä reserviläiset. Jotos toteutetaan useiden reserviläisyhdistysten, Panssariprikaatin ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) yhteistyönä.

Puolustusvoimat myöntää jotokseen osallistuville asevelvollisille rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia.

Tapahtuman tarkoitus: Reserviläisjotoksen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää reserviläistaitojen säilymistä ja kehittymistä sekä kohottaa osallistujien fyysistä suorituskykyä ja kenttäkelpoisuutta.

Yleistä: Kilpailun järjestelyissä noudatetaan Reserviläisurheiluliiton jotossääntöjä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä maanpuolustusjärjestön jäsenyyttä. Jotos alkaa sotilassarjan osalta perjantai-iltana klo 19.00 ja retkisarjan osalta lauantaiaamuna klo 6.30. Jotos päättyy sunnuntaina klo 15.00 mennessä.

Aikataulu ja tarkempi jotosohje laitetaan esille jotossivuille: http://panssarijotos.ehrup.net/

Sarjat: Jotoksella on kaksi sarjaa, kaikille avoin reserviläissarja ja vaativampi sotilassarja. Sotilassarjaan otetaan rajattu määrä partioita ilmoittautumisjärjestyksessä. Partion koko on 4 henkilöä, erityissyistä voidaan ottaa 3 tai 5 henkeä, mutta tehtävät on mitoitettu neljälle.

Jotosreitti ja tehtävät: Jotos käsittää suunnistusosuuden sekä pakollisia että valinnaisia rastitehtäviä. Rasteilla on tehtäviä, jotka liittyvät reserviläistietoihin ja -taitoihin, ammuntaan, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, luonnontuntemukseen sekä yleistietoihin. Reitti on pituudeltaan n. 50km.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssijärjestelmän kautta 15.3.2018 alkaen; Hattulan koulutuspaikka. MPK:n kurssinumerot kilpailijoille ovat: reserviläissarja 2100 18 12063 ja sotilassarja 2100 18 12062.

Reserviläissarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95396

Sotilassarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95395

Jokaisen partion jäsenen tulee ilmoittautua erikseen. Partionjohtajille lähetetään ohjeet osallistumismaksusta.

 Osallistumismaksu: Maksu on 95 €/partio 19.8.2018 mennessä ilmoittautuneille ja 190 €/partio jälki-ilmoittautuneille.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 20.8. – 2.9.2018 mikäli tilaa riittää.

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja peseytymismahdollisuus jotoksen maalissa.
 
Varustus: Partiot kuljettavat mukanaan kilpailun aikana tarvitsemansa muonan ja varusteet. Partio- ja henkilökohtaiset varusteet käsketään viimeistään 2 viikkoa ennen jotosta lähetettävällä ennakko-ohjeella.

Varusteluettelo pakollista varusteista julkaistaan myös osoitteessa http://panssarijotos.ehrup.net/

Vakuutus: Osallistujat ovat vakuutettuina MPK:n tapaturmavakuutuksella kilpailupaikalla ilmoittautumisen jälkeen. Vakuutus ei korvaa omien henkilökohtaisten tavaroiden rikkoontumista eikä ole voimassa matkustaessa kilpailupaikalle tai pois sieltä. Suosituksena on oma vakuutus.

Tervetuloa jotokselle Hämeeseen!

Tiedustelut:                Kilpailunjohtaja                   
Timo Mörsky
040 753 13 99
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Pääsihteeri
Arto Tiainen
050 523 00 24
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

 LATAA tästä kilpailukutsu.
 

 

 

Powered by JS Network Solutions