LEHDISTÖTIEDOTE 15.9.2018

PANSSARIJOTOS 2018 STARTTASI AURINKOISISSA MERKEISSÄ
Ensimmäisenä päivänä matkaan lähti yli 100 innokasta jotostelijaa

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen syysjotos, PANSSARIJOTOS 2018 käynnistyi perjantai-iltana 14.9. vauhdikkaasti sotilassarjan suunnistusosuudella. 27 partiota starttasi aurinkoisessa säässä Hattulassa ja suuntasi Parolannummen lentokentän Leken maastoon. Tänään lauantaina matkaan lähtee 25 reserviläissarjan partiota.

Panssarijotos 2018 -tapahtuman avasi kilpailunjohtaja Timo Mörsky.
”Kisailkaa avoimin mielin ja maisemia ihaillen, raikkaassa ilmassa reippaasti liikkuen”, toivotti Mörsky kilpailijat tervetulleiksi.

Kalvolan kirkkoherra Kalle Roine muistutti kilpailijoita yhdessä tekemisen merkityksestä.

Perjantai-illan avajaisissa puheenvuoron käytti myös kilpailun suojelija, Panssariprikaatin komentaja, eversti Kari Nisula. Hän lähetti kilpailijat matkaan panssarijoukkojen käyttämän kenraali Laguksen sanoin: Se mikä tehdään, tehdään täysin voimin.

”Jotoksen henki ei olisi tänään voinut olla parempi. Lähtöalueella näkyi innokkaita ja nauravaisia matkaan lähteneitä jotoslaisia. Vahva yhteishenki välittyi sekä kilpailijoista että organisaatiosta”, kertoi Timo Mörsky.

Kilpailijoista kaukaisimmat ovat Ranskasta ja Virosta. Suomeen heitä on houkutellut mm. Suomen maanpuolustuksen korkeana pidetty taso.

Tapahtumaa on suunniteltu ja organisaatio on ollut toiminnassa vuoden 2017 syksystä lähtien. Vapaaehtoisia tapahtuman järjestelytehtävissä toimivia on noin 170.

Lisätiedot: PANSSARIJOTOS 2018 -kilpailunjohtaja Timo Mörsky, puh. 040 753 13 99, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtuma järjestetään 14.-16.9. Hattulan ja Hämeenlinnan maisemissa. Päävastuullisina järjestäjinä toimivat Etelä-Hämeen reserviupseeri- ja reserviläispiireistä Hämeenlinnan reserviupseerit ja reserviläiset sekä Janakkalan reserviupseerit ja reserviläiset. Tapahtuman suojelijana toimii Panssariprikaatin komentaja, eversti Kari Nisula.

 

Powered by JS Network Solutions